Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mina mål 2021

Jag kommer även i år skriva lite mål för detta år och självklart använda mig av mitt mantra av mina ledord som kommer finnas med mig i olika situationer – ”Jag är en person som tar 100% ANSVAR för mina handlingar och mitt agerande. Jag är OPENMINDED och som ger mig möjligheten att se POSITIVT på mig själv. Min potential är beroende på min förmåga at se positivt på mig själv.”

  • Under 2021 kommer min hälsa att vara i fokus
  • I december kommer vågen stå på det jag vill att den ska stå på
  • Under 2021 kommer jag dagligen att ge mig en stund för mig själv till reflektion och eftertanke

Jag har hittat en bra täningsrutin och kommer fortsätta hålla fast vid den även detta år. Genom att jag kontinuerligt rör på mig skapar jag bra förutsättningar till att min kropp ska må bra och öka min rörlighet i mina leder nu när jag blir äldre.

Jag kommer lägga mer fokus på kost detta år för att min kropp ska må bra och siffrorna på vågen minskar. Jag vill välja mer vegetariska rätter då jag upplevt att min kropp mår bra av sådan mat. För att min vikt ska minska ska jag skaffa bra matrutiner så jag får ett jämn matintag över en dag. Jag kommer välja att äta chips och dylikt en dag i veckan.

Jag kommer fortsätta med mina bad på lördagar. De har verkligen gett mig energi och mental träning. Nu kan jag djupandas och vara i en stund i det kalla vattnet vilket var mitt mål förra året. Jag vill fortsätt utveckla det mentala genom att stanna medvetet i vattnet längre och andas lugnt.

Jag kommer att medvetet ge mig en stund för mig själv i form av meditation varje dag. Det ger mig bra förutsättningar till att utvecklas som person, boosta mitt ego, stärka min självbild och mitt självförtroende. När jag inte kan fokusera och komma in i mig själv tar jag hjälp utav olika meditationsguider på youtube.

Vilka mål/löften/val har du för 2021?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *