Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

11 januari 2022

Godmorgon all mina fina som tittar in till mig. Vad glad jag blir att just Du är här och lämnar avtryck. 💜

Här sitter jag i min favoritsoffa och min morgon har startat eller rättare sagt startade den i sängen då jag surfade runt på telefonen innan jag steg upp. I natt har jag sovit väldigt gott till skillnad från föregående natt. Jag har inte ens varit uppe på toaletten som jag annars brukar och då flera gånger under en natt. Det är en sådan härlig känsla att vakna utvilad. Tisdagar brukar vara min tröttaste dag eftersom jag aldrig hinner vila/sova på måndagar.

Idag är det grått och frostigt utomhus och termometern visar minus 3 grader så det blir till att skrapa bilrutan innan jag åker till jobbet. Jag hoppas att det inte hinner frysa på alldeles för mycket för jag såg att Mats skrapat framrutan på min bil. Det underlättar för mig för framrutan är svårast då jag inte är så lång och får kämpa för att nå i mitten. Med mina 155 cm över marken så är jag tacksam när Mats hinner skrapa min bil innan han åker. Då brukar inte isen vara så hår som har blivit under de timmarna tills jag ska åka.

Dagens bild

Idag kommer eleverna och det ska bli kul att träffa alla. Vi har gjort lite förflyttningar av elever till andra klassrum nu till teminstart så det ska bli spännande att se hur det blir. Med de nya restriktionerna igen medför det att vi ska bära visir och munskydd. Det kan även bli aktuellt att vi ska snabbtesta oss innan jobbet, fast det hoppas jag att vi slipper för det kommer inte bli kul om vi ska göra det varje morgon. Ja, då var vi tillbaka till som det var för nästan ett år sedan. Nu hoppas jag verkligen att denna pandemi tar slut någon gång.

Nu känns det extra jobbigt att vara pollenallergiker, astmatiker och ha kvarvarande symptom som hosta i dessa tider. Jag har hostat sen jag var hemma och testade mig innan jullovet. Den här tiden på året hostar jag alltid dessutom.

Nu önskar jag alla en fin tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer