12 augusti 2021

När jag vaknade runt halv åtta idag var det fint väder så jag blev sugen på ett morgondopp. Det var ingen som var ledig och kunde följa med mig. Jag gjorde varm blåbärssoppa och packade ner en bok och sedan körde jag till kallbadhuset där jag badade och satt i solen och läste. Det gäller att ta vara på små stunder i vardagen. 🌞 I vattnet var det 20,1 grader så riktigt skönt att simma omkring.

Sedan när jag kom hem fortsatte jag med boken Snö för det vore bra om jag hann bli färdig med den till imorgon kväll då vi ska träffas och diskutera boken.

Klockan 13.22 hade jag tid för min andra spruta mot covid-19. Eftersom jag hade känt mig lite svimfärdig vid första fick jag ligga ner den här gången. Jag kände ingenting och det känns fortfarande bra. Jag tror att jag inte kommer få några biverkningar den här gången heller. Jag träffade även Marie, svägerskan som också fick sin andra spruta.

När jag kom hem försökte jag läsa lite till fast blev supertrött och var tvungen att sova en stund.

Mats kom hem runt fyra och då var han trött så han vilade en stund innan vi åkte in till stan för att äta på restaurang. Det blev Gröna stugan som vi åt på. Ikväll hade de ostron så då var vi ju tvungna att ta några till förrätt.

Ostronen var riktigt goda så var väldigt nöjda båda två. Till huvudrätt åt Mats oxfiléplanka och jag rödspätta. Vi blev mätta och nöjda för maten smakade väldigt bra.

Sedan gick vi till McDonalds och jag köpte en glass med chokladsås som efterrätt. Jag älskar den glassen så nu är jag supermätt.

Nu ikväll blir det bara chill framför tvn, någon film ska väljas. Jag får se vilken det blir.

Jag önskar alla en fortsatt fin kväll, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *