13 augusti 2021 – kämpat med boken Snö

Direkt på morgonen började jag lyssna på boken snö som jag har lånat både på cdskivor och som bok. Jag ville lyssna klart inför kvällens bokcirkelträff.

När jag hade lyssnat så jag hade ca 100 sidor kvar i boken valde jag att läsa det sista för uppläsaren är ganska sävlig och långsam. Jag skummaste det sista och när jag hade läst ut boken blev jag besviken på att den var så dålig. Jag insåg att jag kan för lite om Turkiets politiska rum för att helt förstå andemeningen med boken.

Sedan blev det vila för jag var lite snurrig efter att ha läst så länge och så många sidor. Jag sov för det behövde jag om jag inte skulle vara för trött och yr ikväll.

Mats skjutsade mig till Annika där vi skulle ha bokcirkelträffen. Vi fick majssoppa med tortillabröd och bönröra. Det var gott.

Efter maten så började vi diskutera boken och var väl ganska överrens om att vi kanske hade behövt lite mer bakgrundsfakta för att förstå boken helt. Sedan är det alltid roligt att reflektera tillsammans för en får mer klarhet och en del frågor kan rätas ut genom en annans tanke.

Vid 21 hämtade Mats mig och nu blir det lite tvtittande innan det är dags att sova.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *