15 augusti 2021 – jag övervann mig själv

Idag vaknade jag 7.30 och jag masade mig upp för jag hade bestämt mig igår kväll att jag skulle till gymmet idag. Min hjärna gjorde allt för att övertala mig till att ligga kvar i sängen och sedan kom den med alla möjliga tankar till varför jag inte skulle åka till gymmet. Mats klev upp strax efter mig och sa att han ändå följde med till gymmet och då blev det med ens lättare att ta sig dig. Jag är så glad och stolt över mig själv att jag kom iväg för lite styrketräning. Det märktes att jag inte varit där på länge för jag kunde inte ha lika många kilo på maskinerna som förut. Nu är det bara till att jobba sig tillbaka. Nu hoppas jag vi kan börja med vår gymrutin igen och det är nog lättare nu när båda är tillbaka i jobbrutinerna.

Detta är min sista dag innan jag börjar jobba på 50%. Tänk att jag faktiskt är här, dagen då jag kan känna att det nästan är som vanligt igen. Inte trodde jag eller nogon annan heller för den delen att det skulle ta så mång år innan jag skulle vara redo för arbetslivet efter min fallolycka i Österrike 2015. Jag är så glad, tacksam och stolt över min resa som jag gjort för att komma hit jag är idag. Jag vet att jag inte är i mål ännu och kanske kommer jag aldrig i mål med att kunna jobba 100%. Att jag nu påbörja en ny resa känns spännande och roligt och jag hoppas verkligen att jag ska ha lärt mig att det är viktigt att jag tänker på mig själv och ger mig bra förutsättningar till återhämtning och energipåfyllning för att lyckas. Jag ser verkligen framemot min första dag imorgon på Centrumskolan som har varit en perfekt arbetsprövningsplats för mig och nu kommer den vara en perfekt arbetsplats med många fina kollegor som jag har lärt känna den tiden jag varit där.

Idag min sista lediga dag har jag bara tagit det lugnt och jag tror att jag fortfarande är lite påverkad efter vaccinet för jag har varit otroligt trött, trots att jag inte har gjort någonting. Självklart har jag gett mig själv sömn under dagen. Dessutom är jag ganska svullen och röd precis vid sticket och jag hoppas att det snart ska lägga sig. Jag har smörjt med betnovat i tron att det ska bli bättre.

Ikväll har vi inga planer, kanske att jag fortsätter lyssna på boken som vi ska i bokcirkeln till nästa gång, En Marialegend utav Niklas Rådström. Det blir säkert något avsnitt av Peaky blinders innan jag ska sova.

Jag hoppas ni haft en härlig helg, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *