Jag,  Sjukskriven/Arbete

25 februari 2022

Godmorgon alla fina som tittar in till mig denna fredag. Jag har startat upp denna dag i lugn takt och sitter nu i soffan i tv-rummet, min favoritplats när jag är hemma själv och vill blogga eller titta på tv. Tänk att nu går mitt sportlov mot sitt slut, vad fort en vecka går. Idag skiner solen och det är 2 grader varmt så det ser ut till att bli en fin dag.

Jag har inga direkt planer, ska packa och fixa lite inför att vi åker till pappa i eftermiddag när Mats slutat jobba. Jag ska åka och handla lite tänkte jag annars är det bara vila som gäller. Efter löpningen igår fick jag ont under mina fötter fast vänstra foten är värst och det känns ganska mycket idag också. Vet inte om jag borde kolla upp det eller inte? Jag tänker att jag avvaktar lite till och ser hur det känns efter helgen fast jag ska nog inte springa imorgon. Det får väl bli en promenad medan Mats springer. Jag får se om vi åker ner till vattnet vid Mellbystrand för ett dopp imorgon bitti. Jag får väl kolla upp om det finns något ställe för vinterbad. Vet ni något ställe i närheten av Laholm som en kan bada med stege?

Jag märkt att jag hade fel dag på färgutmaningen som Heidi och Nettan har och trodde det var ljusrosa i går fast det var visst mörkgul. Så då får det bli färgen mörkgul idag istället och imorgon är jag förhoppningsvis på rätt dag. Det fick bli en bild på när jag gjorde saffranspannkaka.

Orsakullan undrar – Skidor, skridskor eller sportdryck? – Jag väljer skidor och då utför för det är jättelängesedan jag åkte längdskidor. Sportdrycker dricker jag inte för det tror jag inte på, bara en massa socker och färgämnen.

Kristina undrar – Använder du fortfarande fotoalbum? – Nej, tyvärr för nu ligger ju alla kort på min dator och det händer att jag skriver ut enstaka bilder. Egentligen kan jag sakna känslan med ett fotoalbum, det kanske en ska börja med.

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag er alla en härlig fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer