Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

En härlig promenad och en jobbig backintervall.

Godkväll alla fina som tittar in hos mig. Idag kom Marielle till mig klockan 8.30 och då gick vi en promenad ut mot Värsnäs. Det var runt 2 grader i luften när vi gick och det var lite blåsigt. Frank var med på promenaden, Marielles hund. Vi fick ihop 10.000 steg på vår promenad. När vi kom hem fikade vi på frallor och wienerbröd.

När Marielle hade åkt hem så åkte jag in till jobbet för jag skulle kolla vad vi behöver till nästa vecka från ica. När jag kom in på kontoret så låg det ett fint kort sen i måndags då det var alla hjärtans dag, för då var jag ju sjuk. Jag blev glad över gesten såklart och messade till min chef Märit.

Därefter åkte jag till Hansa för jag skulle köpa födelsedagspresent till syrran. Hon fyller den 8:e mars och vi ska svänga förbi henna på söndag när vi åker hem från pappa och gratta henne för vi kan inte komma när hon ska ha kalas. Jag köpte även flyttkartonger till min pappa som ska flytta i maj. Han har varit och skrivit på för en lägenhet i Älmhult och det tycker jag ska bli väldigt bra. Han kommer närmare oss och sedan bor syrran i Älmhult som kan hjälpa honom om han behöver det. Som det är nu bor han i Våxtorp strax utanför Laholm. Vi ska åka till honom i morgon eftermiddag, äntligen. Vi har inte träffat honom sen november förra året pga Corona. Så det ska bli kul att träffa honom.

När jag kom hem vilade jag för ikväll har jag tränat med Sweden runners. Det är första träningen med dem sedan juluppehållet och ikväll var det backintervaller som gällde. Det var jobbigt som vanligt och tyvärr sp får jag ont under fötterna när jag sprungit. Jag har försökt stretcha och använder även en triggerboll under mina fötter. Jag hoppas att det onda snart ska gå över för nu ikväll gör det ont när jag går. Har ni något tips på vad jag kan göra och vad det kan bero på?

Såklart så ska jag svara på utmaningarna som några av mina bloggvänner har.

Kristina undrar – Har du någon maträtt som du bara måste ha varje vecka? Nej, det har jag inte.

Orsakullans utmaning idag – En bilresa… är något som jag önskar kunna göra i sommar och att den går neråt Europa. Fast som världsbilden ser ut nu så kanske inte det är möjligt.

Dagens färg i Heidi och Nettans utmaning är Ljusrosa.

2 kommentarer