Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

3 juni 2022

Godmorgon alla fina som tittar in här. Idag vaknade jag upp till en gråmulen himmel, blåst och 13 grader varmt. Det ser ut som om det kommer bli en regnig dag fast vad gör väl det när det är fredag.

Idag vaknade jag 6.30 och kände mig utvilad för jag somnade tidigt igår kväll. Jag orkade inte göra något inlägg igår kväll. Gårdagen förflöt på bra och det var kul att komma tillbaka till jobbet igen och träffa alla. Det var som vanligt och jag förberedde lite papper som jag ska skicka till de nya vårdnadshavarna idag.

Efter Centrumskolan åkte jag hem och Renée åkte med mig hem idag. Hon bor bara ett kvarter från mig. När jag kom hem så vilade jag en stund fast Mats var hemma så då blev det inte att jag somnade.

Vi lagade morot och majssoppa och efter maten var jag supertrött så det blev en runda med bilen för att jag inte skulle somna. Vi hade tänkt att ge något litet till Christian för att han var snäll och skjutsade oss till flygplatsen fast de var inte hemma. Även Marie och Jimmy tänkte vi något fast de var heller inte hemma så det får bli till nu i helgen.

Sedan gjorde jag inte så mycket på kvällen och jag somnade runt tio. När jag vaknade i morse så kände jag mig ganska utvilad. Jag låg kvar i sängen en stund för att läsa lite bloggar fast jag blev inte kvar så länge i sängen då jag inte kom in på mina vänners bloggar. Nouw känns väldigt tråkig just nu, kunde bara se tre vänners bloggar. Jag undrar när Nouw ska få ordning på sin plattform.

Idag ska jag till fysioterapueten innan jobbet och jag får se vad hon kan ge mig för träningstips för mina fötter.

Idag har jag hemkunskap när jag kommer till jobbet och sedan hoppas jag att jag har lite planeringstid för att kunna ringa en del samtal.

Vi har inga planer för kvällen och ikväll blir det nog lite skaldjur för det längtar både Mats och jag efter.

Nu önskar jag er en härlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer