Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

2 juni 2022

Godmorgon alla fina som tittar in här och till och med lämnar ett avtryck. Idag vaknar jag upp till en betydligt kallare temperatur än vad det var på Rhodos. Här i Lindsdal är det 13 grader och ganska molnigt. Jag hoppas solen vill titta fram under dagen, det är ju ändå juni.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och jag jobbade lite igår kväll för att se så jag hade koll på läget och var även anmäld till ett webinarium. Nu tror jag att jag har koll och det ska bli kul att träffa alla kollegor och elever igen. Jag vet ju att en snabbt kommer in i jobbet igen efter att ha varit ifrån det en vecka.

Jag har inga planer för eftermiddagen/kvällen mer än att jag ska sova när jag kommer hem från centrumskolan. Jag ska försöka gå på Sweden runners träningen ikväll för det var väldigt längesedan jag var där. Jag hoppas det fungerar med min fot. Jag känner att jag måste prova.

Vad har Du för planer för dagen? Många som jag följer har sin blogg på Nouw och jag har inte kunnat läsa eller kommentera på många utav mina bloggvänner. Jag hoppas att jag ska kunna det idag, för en vet aldrig om en får fram bloggen eller kommentarsfältet. Det är lite olika från gång till gång.

Nu önskar jag er en härlig dag, kram Susann 💜

Ett fantastiskt ställe nära Stegna på Rhodos och här hålls väldigt många bröllop.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *