Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

40 minuter till

Det märks att jag har gått upp i tid. Igår måndag rörde det sig om 40 min mer än de andra måndagarna. 4 timmar per dag ska jag upp i. Just nu känner jag att jag har ökat, även om jag stegra upp min tid.

Nu är det extra viktigt att jag tillåter mig att ge mig återhämtningstid och då måste jag trappa ner på det jag gör hemma. Det kommer att bli en omställning för både Mats och mig igen då det betyder i verkligheten att han måste göra nästan allt hemma ett tag.

Idag blir det Centrumskolan, min första tisdag och det är skönt att jag har ett mer strukturerat schema nu. Jag kommer att möta eleverna mer på lektionstid en och en, vilket är roligare än som jag har haft det tidigare. Jag kanske bara behöver uppdatera mig lite i de olika ämnena.

Solen skiner ute så det verkar bli en härlig dag. I eftermiddag kommer jag nog somna när jag kommer hem och sedan ska jag på ett yogapass mellan 17.00-18.00. Jag hoppas att det kommer fungera att lägga in ett yogapass på tisdagskvällar.

En kommentar

  • Elisabet Karlsten

    Jag hoppas verkligen att det kommer att fungerar bra för dig med ytterligare utökad tid. Förstår att det stimulerar att få ha riktiga lektioner.
    Ha en bra dag