Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

50 år den 7 november 2022

Igår var det min födelsedag och eftersom vi kom hem från Paris sent i går kväll vaknade jag upp hos yngsta sonen Rasmus i deras nya lägenhet. Det var första gången vi besökte den och vi fick sova i deras nya bäddsoffa som vi har varit med att bidra till, en för tidig födelsedagspresent till sonen som fyller den 15 november.

Mats var nere och köpte frallor till frukost och ett paket Mariekex istället för tårta till mig. Vid halv elva gick vi över till dottern som bor på andra sidan gatan för att fika innan vi skulle åka vidare mot Älmhult. Det blev en snabbfika för dottern jobbade hemifrån.

Mats och jag åkte med Victor och Torun till Älmhult. Klockan 13:00 skulle vi äta lunch på IKEAvärdshus för att fira pappa och mig. Vi var tio stycken som åt, Fatimahs ynsgsta son och sedan kom min moster Irene och Bernt också för att vara med på firandet. Det var kul att träffa Irene och Bernt för det är inte så ofta vi ses nuförtiden. Det var mamma som såg till att alla träffades, och nu när hon inte längre är med oss så blir det inte att vi träffas lika ofta.

Efter lunchen åkte vi hem till Fatimah och Andreas för att dricka kaffe och äta tårta. Fatimah hade ordnat så fint och gott fika. Tack 💜

Sedan vid 16:02 tog Mats och jag tåget hem mot Kalmar för Victor och Torun skulle dra vidare någonannanstans. När vi kom hem igår så hade Ingela varit här och lämnat en liten present och en stor skylt, så roligt. Tack 💜

Varken Mats eller jag orkade laga mat igår kväll så det fick bli pizza. Sedan på kvällen kom Marie och Jimmy förbi en snabbis för att säga grattis med blommor och dadlar med lakritssmak. Tack 💜

Kvällen igår tillbringades i soffan, så skönt efter en långweekend i Paris. Min 50 årsdag blev väldigt bra och jag somnade gott och idag vaknade jag som vanligt runt halv sju.

Nu är jag tillbaka här som vanligt eftersom jag inte har prioriterat bloggen av en bra anledning. Jag ska även se om jag kan lämna kommentarer hos de bloggvänner som jag följer, har dock varit inne och läst många av deras inlägg fast det har ju strulat att kommentera så nu får jag se om jag lyckas.

Jag är ledig idag och med facit i hand var det bra för då hinner jag vila innan det är dags för att jobba igen.

Jag önskar er en bra tisdag, kram Susann 💜

6 kommentarer