Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 11 juli 2024

Imorse sov jag som en stock när Mats cyklade till jobbet vid sju. Jag vaknade strax efter halv åtta, en lagom tid nu när jag är ledig. Jag vill inte vända på dygnet så går helst upp någon gång mellan halv åtta, åtta.

Idag har jag klippt gräset och halva lekplatsen, får göra resten imorgon. Jag känner fortfarande att jag är lite sliten så har tagit det ganska lugnt. Det blev en cykeltur upp till Ica och köpte det sista till kvällen. Tyvärr glömde jag att jag skulle tagit med mig det rek. brevet så jag kunde hänt ut mitt körkort. Det får bli en runda till Ica imorgon.

När Mats kom hem vid fyra packade vi ut det sista i husbilen och körde och hämtade Malin och Urban. De skulle få se husbilen och vi hade bestämt att åka till Kleva badplats och äta middag.

Vi packade ut bord och stolar och Mats och Urban satte ihop grillen. Sedan grillade vi kyckling och åt det med sallad till. Vi drack bubbel och rödvin och skålade för alla semestrar vi gjort sedan 1996 och våra kommande semestrar.

Innan vi åt badade jag och det var rikt varmt i vattnet, 22,9 grader.

Det blev gott och mysigt och sedan kom det några regnstänk och då plockade vi in allt och satte oss i husbilen och åt efterrätt, jordgubbar och vispad grädde. Sedan gick vi ut och kastade lite ”mackor” I vattnet innan vi åkte hem igen. Det blev en bra kväll tillsammans. Nu när vi kom hem blev jag supertrött så det är sängen för mig.

Godnatt, kram Susann 💜