Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 28 juli 2024

Idag vaknade vi upp vid Hallarums ställplats. Jag har sovit gott hela natten. Det är klart att det blev ett morgondopp då vi står parkerad precis vid vattnet. Det var lika varmt i vattnet idag som i går kväll.

Efter morgondoppet så åt vi frukost i husbilen. Vi tog det lugnt och vid halv elva-tiden åkte vi därifrån. Vi åkte vidare till torhamns ställplats för vi var nyfikna på hur den såg ut. Dit kanske vi kommer att åka någon gång.

Sedan fortsatte vi kustvägen mot Kristianopel och till slut hamnade vi i Kanaberg. Ett litet stopp blev det hos Fredrik eftersom vi körde förbi hans hus på väg till Kanaberg.

I skogen vid Kanaberg lagade vi lunch och sedan letade vi svamp. Jag hittade lite kantareller och tyvärr hittade Mats inga. Efter min svamptur var jag bara tvungen att duscha och sedan hann jag vila innan det var dags för oss att köra till Mortorp. Klockan 17.00 skulle vi fira Elliot som fyllde 20 år igår.

Dår blev vi bjudna på grillat kött och sallad. Det var supergott och till efterrätt pavlova, den bästa tårtan som finns.

Det är alltid lika mysigt att träffa alla och vid 21-tiden körde vi hemåt.

På vägen hem tömde vi gråvattentanken vid dämmet och nu har vi backat upp husbilen på garageuppfarten. Vi har packat ut alla kylvaror och imorgon ska husbilen städas inför nästa tur.

Snart är det sängen efter en härlig dag med blandad kompott.

Kram Susann 💜