Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 26 augusti 2024

I natt har min hosta stört min nattsömn. Jag hoppas jag kan sova bättre till natten.

Idag började jag sent eftersom jag jobbar sent då vi har möte på måndagseftermiddagen. Jag tog det lugnt på förmiddagen, pratade med pappa och vilade.

Sedan cyklade jag till jobbet och dagen gick fort som vanligt.

Efter jobbet badade jag och Marielle vid kallbadhuset. Det var 22 grader i luften och 17,8 grader i vattnet. Det var riktigt skönt. Idag vad 25:e dagen i rad som jag badar.

Därefter cyklade jag hem och kom lagom hem till middagen som Mats gjort.

Ikväll är Mats på körrep och jag har bara tagit det lugnt för vid minsta ansträngning får jag hostattacker och dem försöker jag undvika.

Kram Susann 💜

3 kommentarer

  • BB

    Hej Susanne!
    Jag har följt din blogg och din hälsoresa men aldrig kommenterat 😆 jag är i samma sits som du var fast med kronisk sjukdom.
    Jag undrar bara hur det var när du skulle börja på ett annat arbete med arbetsförmedlingen mm, är det för privat behöver du självklart inte svara.
    Jag gillar att följa med på alla era äventyr 🤩

    • Susann

      Hej, kul att du följer mig. Är det något speciellt du undrar över. Vid det tillfället då det var dags för att arbetsträna kände jag mig väldigt stressad över att hamna någonstans där jag skulle må sämre. Jag letade själv efter platser att arbetsträna på. Du får gärna fråga så ska jag försöka svara på det du undrar.

  • BB

    Ja det var bla det jag tänkte på för jag trivs väldigt bra på mitt nuvarande jobb, får man välja vad man vill och hur vet man att de tar emot arbetsträning. Jag kan säkert få information från försäkringskassan men det känns bättre att höra lite från någon som själv har erfarenhet av det.
    Tack så mycket för svar och att du tar dig tid 😀