Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 4 september 2024

Vilken sommardag vi haft idag. Det var ju varmt redan på morgonen när jag cyklade till jobbet.

Idag gick tiden fort på jobbet. Jag cyklade hem direkt efter jobbet och på vägen hem fick jag en notis om mitt tandläkarbesök jag hade klockan 14. Det var tur att jag hade bestämt att inte bada direkt efter jobbet idag, för jag hade glömt tandläkartiden. Det är bra när en får påminnelsenotiser från kalendern.

Jag hade inga hål så det var skönt. Efter tandläkaren handlade jag och sedan somnade jag i uterummet och sov en och en halv timme.

Mats hade personalmöte ikväll som höll på till klockan 19:00. Vi hade bestämt att jag skulle köra in till stan när mötet var slut för att ta ett kvällsdopp. Jag hade gjort pannkakor som jag tog med. Vi badade vid bryggan nära kattrumpan. Det var en fin kväll, 20 grader i luften och 19 grader i vattnet. Efter badet åt vi pannkakorna på en bänk ute på bryggan. Malin och Urban kom förbi när vi satt där och åt. Det var trevligt att träffa dem och prata lite.

Sedan åkte vi hem och hamnade i soffan framför tvn. Mats har även packat för imorgon ska han till Stuvenäs på upptakt för rektorerna och kommer hem på fredag.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer