Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 20 september 2024

Äntligen fredag, den här fredagen är efterlängtad efter den här jobbveckan. Idag tog jag bilen till jobbet och skjutsade även dottern.

Tiden går alltid så fort om dagarna och efter jobbet åkte jag och badade vid kallbadhuset. Det var 19 grader och 15,6 grader i vattnet.

Efter badet körde jag till systembolaget och handlade och därefter blev det en tur på Maxi. Jag fixade helgens middagsmat och köpte även Mats lunch som han ska ta med till teaterrepet imorgon.

Efter Maxi körde jag hem och vilade för vid femtiden cyklade vi till Malin och Urban. Där fick vi bubbel på deras uteplats och det var kul att träffas för det var ett tag sedan vi sågs.

Därefter blev vi bjudna på fisksoppa och vitt vin och det smakade väldigt gott. Till efterrätt fick vi citroncornetto och det blev en liten nostalgikänsla för det var den glassen som vi brukade köpa när Victor var liten.

Sedan spelade vi ett nytt spel, Hitster och Malin och jag snubblade på målsnöret så det vart bara till att gratulera våra män till vinsten.

Vid halv elva-tiden cyklade vi hem och nu är det sängen.

Tack för en mysig kväll 💜

Kram 💜