Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 21 oktober 2024

Idag började jag morgonen med ett dopp vid kallbadhuset. Det var 13 grader i luften och 11,8 grader i vattnet.

Jag började dagen med ett dopp för jag skulle inte hinna/kunna bada senare på dagen.

Efter badet körde jag till Oxhagsskolan för att göra min uppgift som jag har på min kurs. Därefter hämtade jag upp dottern för vi skulle åka till pappa en sväng. Dottern är ledig på måndagar och jag hade kompledigt idag.

Vid klockan 11 var vi framme och vi kom samtidigt som Victor och Torun. De ska vara i Älmhult några dagar och sova hos min syster. De brukar vara där vid den här tiden då deras arbete är slut i Byxelkrok och innan de börjar arbeta i Mariefred.

Idag bjöd pappa alla på lunch på Ikeamuseumet. Vi tog köttbullar och mos allihop. Sedan hjälpte jag pappa att rensa ut lite bland hans sängkläder och uppe i hans förråd. Barnen åkte en stund till kusinerna som var hemma hos pappa Henrik.

Vid tretiden åkte dottern och jag hemåt mot Kalmar. Vi stannade bid Kosta outlet för dottern ville gärna besöka det, då hon inte varit där någon gång. Det var bara dottern som handlade, blev en present till Mats.

När jag kom hem var inte Mats hemma, han hade redan åkt till kören. Jag åt rester och hamnade en stund framför tvn fast nu är det sängen för jag är supertrött.

Godnatt, Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *