Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Ägg till frukost

Godmorgon, jag vaknar utvilad innan klockan är 6. Det är så sällan jag vaknar utvilad så det är en sådan härlig känsla. Jag lyckas hålla mig vaken utan att sova när jag kommer hem och då tror jag eller rättare sagt vet jag att min nattsömn blir bättre.

Vid klockan sju steg jag upp, duschade och sedan gjorde jag hör och häpna stekta ägg till frukost. Jag är ingen frukostmänniska och äter sällan frukost. Det brukar bli ett glas vatten till frukost. De enda gånger jag äter frukost är om jag är på hotell eller om jag är borta hos någon. På helgerna blir det frukost fast då har jag oftast varit och tränat innan och behöver lite energipåfyllning.

Hur är ni? Är ni frukostmänniskor eller inte?

Idag var det kallar igen, så det blir att skrapa bilrutan innan Centrumskolan.

Idag blir det nog en lugn dag på jobbet. Jag ska ta en lektion för en kollega då den ska på ett möte. Så det ska bli spännande då jag inte haft dem förut och det är en religionlektion.

När jag kommer hem i eftermiddag ska jag vila då jag tänker gå på Sweden runners träningen som startar upp ikväll. Nu hoppas jag att jag klarar mig från skador för jag vill kunna vara med på träningen. Förra året hade jag krämpor här och där som gjorde att jag inte kunde vara med så många gånger. Fast nu känner jag att jag är på G med min träning.

Nu önskar jag dig en härlig torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer