Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 18 januari 2023

Nu kom visst kylan. i morse satt isen på bilrutan jättehårt så det tog lite tid att skrapa rutan. Det var tur Mats hade varnat mig så jag var ute i god tid.

Mitt schema har varit fullspäckat som alla andra onsdagar. På hemkunskapen gjordes det brownies igen och de blev goda. Eleverna ville inte ha med sig hem utan bjöd de andra på skolan.

Jag pratade också med Märit om arbetsträning och om mötet som skulle vara den 6 februari. Så inom snar framtid kommer jag väl att arbetsträna på 25%. Det känns bra att jag kan göra det på centrumskolan. Det är ju tur att de kan tolka reglerna annorlunda nu mot tidigare. Det vinner ju jag på.

Idag hann jag planera alla lektioner för veckan så det känns skönt att vara före i min planering. Jag har även planerat för den kommande hemkunskapen. Jag och Annika brukar planera varannan gång och nu är det min tur. De ska få göra fiskpinnar, kokt potatis och remouladsås och vi hoppas det går hem hos eleverna.

Nu sitter jag framför tvn och tittar på handbollen. Sverige spelar mot Ungern och såklart hoppas vi på en vinst till Sverige. Tittar du på matchen?

Nu ikväll har det blivit kallare, ligger till och med på minusgrader ute.

Ha en fin kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer