Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Aprilväder

Godmorgon denna regniga morgon. Det heter väl inte aprilväder för intet… I går eftermiddag kväll kom det snöblandat regn och idag är det bara regn. Tempereraturen skiftar lika mycket som nederbörden, idag är det 5 grader varmt. Solen ser ut som om den inte tänker komma fram idag. Jag vill ha sol och värme nu.

Jag var rätt trött igår kväll och lite snurrig för jag håller på att prova nya linser. Det känns som om jag bara kan fokusera med ett öga och då blir jag snurrig eftersom jag fortfarande är känslig för ögonrörelser. Jag får se hur det känns vid lunchtid för idag har jag tagit med mig mina gamla linser till jobbet ifall jag får huvudvärk och yrsel. Ikväll ska jag tillbaka till optikern för att säga vad jag tycker om de nya linserna.

Efter jobbet ska jag fixa lite presenter då Alida fyller år idag, barnens kusin. Imorgon fredag har Molly vårt fadderbarn dopdag och det brukar vi uppmärksamma. Sedan på lördag fyller dottern år och jag ska fixa något litet till dess. Dessutom ska jag fixa lite fint att sätta utanför ytterdörren nu när det snart är påsk.

Det kommer inte bli någon träning med Sweden runners ikväll heller för jag tänker att jag vilar mina fötter till efter påsk. Sedan ska jag få till mina träningsdagar.

Nu önskar jag er en härlig torsdag, kram Susann 💜

6 kommentarer