Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Allt fixat

I morse tog Mats bussen så jag kunde ha bilen. Jag passade på att hämta min badtermometer som jag inte kunde få med mig i måndags då Annika och jag badade. Då blåste det så mycket så termometern hade snurrat fast sig runt badstegen. Idag fick jag loss termometern fast var tvungen att ta av mig strumpor och byxor för att kunna ta termometern. Termometern visade inga siffror så jag vet inte om den gått sönder eller om batteriet är slut. Vi får se för jag har lagt termometern i en påse med ris då det var lite blött när jag ur batteriet. Nu får den ligga i påsen tills imorgon.

När jag kom till jobbet och hade parkerat upptäckte jag att jag inte hade min mobil när jag skulle parkera med mobillappen. Skit, telefonen låg kvar på kallbadhuset för jag hade ju tagit en bild med telefonen. Det var bara till att åka tillbaka och hämta telefonen innan jag började jobba. Det är tur att jag alltid är ute i god tid för jag hann till jobbet i rätt tid.

Idag har jag och en kollega strukturerat en elevs plats med ett tydligt schema med bilder och rensat elevens skrivbord för att det inte ska bli så många intryck. Jag tycker det blev bra och nu hoppas vi att det blir bra för eleven.

Innan jag slutade jobba fixade jag alla papper som skulle skrivas ut till Bäst i testtävlingarna imorgon som vi har efter lunch. Marielle hade skrivit alla instruktioner till tävlingarna och då skrev jag ut och laminerade det som skulle lamineras. Nu har vi tre nya tävlingar till imorgon. Hittills har tävlingarna varit bra och eleverna varit nöjda.

Eftersom jag stannade kvar en stund efter att jag slutat så passade det bra att jag hämtade upp Mats som varit på förvaltningen hela dagen. Sedan åkte vi och fixade lite födelsedagspresenter, doppresent, och blommor som jag ska ha vid ytterdörren.

Vid klockan 17.00 hade jag tid hos optikern och nu är nya linser beställda och det blir inte progressiva linser som jag provade för jag bytte till mina gamla vid lunchtid då jag blev yr och snurrig med lite huvudvärk utav de jag provade.

Sedan åkte vi hem och lagade mat. Det blev potatisbullar utav vårt potatismos som vi fick över igår. Och till potatisbullarna blev det stekt haloumi och majs.

Därefter blev det packning inför helgen eftersom vi ska åka direkt Mats slutat jobba. Jag tar bussen till jobbet imorgon och sedan går jag till Mats jobb när jag slutat.

Jag hoppas att ni haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer