Bettskena och fredagsmys đŸ„‚

Mitt besök hos tandlÀkaren gick fort. Jag fick min bettskena och förhÄllningsregler för att sÀtta in och ta ur den, hur den skulle skötas. TandlÀkaren gav mig Àven en kort information kring kostnaden för ett implantat. Jag tÀnker att jag ska göra det fast jag fÄr en kÀnsla av att tandlÀkaren tycker att jag ska bara lÄta det vara som det Àr. TandlÀkaren ska i alla fall skicka en remiss till specialisttandlÀkaren för att jag ska röntga och utreda om det Àr möjligt för mig med ett implantat.

Tiden gick jÀttefort pÄ Centrumskolan och nÀr jag kom hem vilade jag och halvslumrade i soffan. Sedan blev det en liten dusch innan jag hÀmtade upp Annika för att Äka över till MÀrit. Vi blev bjudna pÄ en god linsgryta och quinoa.

Sedan bara pratade vi en massa goja om allt möjligt, allt frÄn relationer till döden och allt dÀr i mellan. Vid Ättatiden lÀmnade jag av Annika vid stationen innan jag Äkte hem. Det blev en trevlig kvÀll hos MÀrit och nu sitter jag i soffan hemma med Mats och tittar pÄ handbollen. Sverige möter Frankrike i en semifinal och det kommer bli en svÄr match för Sverige, tyvÀrr. Fast sÄ klart hÄller jag tummarna för att det ska gÄ Sveriges vÀg.

Jag hoppas ni haft en bra fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. HÀr sitter vi oxÄ framför handbollen torrt att jag tycker det Àr en supertrÄkig sport. Men roligt att sen vÄrt lag sÄ hÀr lÄngt fram i turneringen

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *