Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 28 januari 2022

Då har dagen kommit som jag alltid längtar till, fredag. Denna underbara dag som står för början till ledighet, god mat och dryck och gemenskap. Idag är det ganska mörkt ute trots att klockan är halv åtta. Termometern står på 2 grader så än har vi ingen direkt kyla eller värme.

Igår var vi och köpte en luftfuktare till vårt sovrum då jag har upplevt att det varit väldigt torrt i vårt rum. Med min allergi och astma så är jag alltid hostig och slemmig på morgonen och tänkte att det skulle bli bättre med en luftfuktare. Jag tycker verkligen att jag märkte skillnad när jag vaknade i morse. Jag var inte alls lika torr i halsen och hade inget direkt behov av att hosta och harkla mig som jag annars brukar göra. Kan kanske vara inbillning fast som alla vet så är placeboeffekten stor. 😂

Innan jobbet idag blir det ett tandläkarbesök. Jag hoppas jag får min bettskena idag och sedan skulle jag få ett kostnadsförslag att göra ett implantat. Om jag minns rätt så skulle det nog landa runt tjugo tusen, en dyr historia. Jag känner att det är det bästa alternativet för hålet efter min utdragna tand. Känns i alla fall bättre än att göra en brygga och jag tänker att jag ska tugga många år till.

Det kommer bli en ganska lugn fredag för mig på Centrumskolan då jag mest har planering idag. När jag kommer hem i eftermiddag ska jag sova och vila innan jag ska till Märit för lite AW. Det ska bli trevligt för egentligen skulle jag på en bokcirkelträtt fast den blev inställd pga Corona. Det är alltid osäkert att planera i dessa tider. Jag tycker omikron kommer närmare och närmare en själv.

Vad händer för er idag?

Jag hoppas ni får en trevlig fredag, kram Susann 💜

5 kommentarer