Centrum, hockey och Bayern munchen.

Det blev en bra dag i Malmö. Vi började morgonen med att springa en runda från dotterns lägenhet. Tyvärr fick jag ont i min högra fot och fick sluta springa efter 2 kilometer. Det var när vi var halvvägs runt i Pildammsparken så sedan gick jag de resterande 2 kilometrarna tillbaka till lägenheten. Eftersom vi inte hade någon bil kunde vi inte bada idag.

När vi hade duschat så fick vi god frukost. William hade varit och handlat gott surdegsbröd som alla åt med stor aptit. Det var som att äta hotellfrukost.

Efter frukosten tog vi bussen in till centrum för att strosa omkring. William åkte och spelade badminton med några kompisar medans vi gick på stan. Till lunch kom Rasmus och Tova för att äta tillsammans med oss. Vi åt på Plockepinn som ligger nära lilla torg. Jag, Rasmus och Tova åt moules frites och tyckte det var gott. Dottern och Mats tog en pulled porkhamburgare och den var sådär.

Det var en ganska kall dag i Malmö, 2 plusgrader fast det blåste och kändes kallare. Efter lunchen åkte vi ut en sväng till Emporia där vi fikade och tittade runt. Jag shoppade två par byxor och Mats en mössa och vantar som han ska ha när han springer. Vid tretiden lämnade Rasmus och Tova oss och de hade nära hem då de bor i Hyllie. Rasmus skulle hem och vila lite innan han skulle jobba ikväll.

Runt tretiden tog vi bussen hem till dottern då jag kunde vila framför tvn och då tittade vi på den sista halvleken av Leksandsmatchen. Jag tänkte såklart på min bloggvän Lotta och idag måste hon har jublat över Leksands storvinst. William var hemma när vi kom hem och hade gjort creme brulee som stod i ugnen och bakades.

Sedan blev det fotbollsmatch då William tittade på sitt favoritlag Bayern Munchen som mötte Leipzig. Andra halvleks sågs på datorn i köket då vi åt plockmat och drack bubbel.

När fotbollen var slut bytte vi till att se Melodifestivalen och sedan spelade vi spel och åt efterrätt. Vi fick två efterrätter, creme brulee och pannacotta.

Så nu sitter jag proppmätt och skriver i dotterns soffa. Alla har gått och lagt sig, får se när jag somnar för jag drack kaffe på Emporia och det brukar ju aldrig vara lyckat att dricka kaffe. Jag blir ju så pigg och har svårt för att sova fast jag hoppas att ikväll är en kväll då jag somnar fort.

Det har varit en bra dag i malmö och jag har nästan kunnat koppla bort att vår bil är sönder och att vi måste ta tåget hem imorgon. Det bästa har ju såklart varit att träffa barnen. 💜

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *