Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Godmorgon och äntligen kom vi fram till dottern.

Godmorgon, som ni märkt kom det inte något inlägg från mig i går kväll och det berodde på att jag inte orkade skriva. Jag börjar från början för efter att jag jobbat klart igår skulle vi åka till dottern i Malmö. Vi kom iväg som planerat vid tretiden fast innan vi framme i Malmö bröjade batterilampan lysa och efter ett tag så fick vi snabbt av motorvägen för att sedan inte kunna köra längre. Vi hamnade i Åkarp där vi fick sitta och vänta på bärgningsbilen. Bärgnongsbilen körde vår bil till en verkstad i Malmö och vi fick åka med i vår bil. Sedan fick vi ta en taxi till dottern för vi hade ganska mycket packning med som vi inte hade kunnat ta på bussen. Två timmar senare än beräknat kom vi fram till dottern och sambon, lite smått trött, hungriga och irriterade. Det var inte längesedan vi bytte batteri på denna bil så.. 👿 Så nu kommer det bli tåget hem imorgon då bilen måste lagas först innan den kan flyttas på, suck.

Nog om detta … när vi kom fram hade dottern beställt sushi som vi egentligen skulle köpt med oss på vägen till dem. Det var gott och vi blev jättemätta och nöjda. Sedan efter maten spelade vi spel innan vi la oss för jag var ganska trött för hade inte kunnat sova på vägen ner för det regnade så och ville vara vaken och hålla Mats sällskap.

Nu blir det löpning från dotterns lägenhet och inget bad efter för vi kommer inte till Ribban utan bil. 😥 Nu önskar jag er en trevlig lördag, kram Susann 💜

2 kommentarer