Det går åt fel håll

Idag har jag haft mer yrsel och lite illamående plus en aningens huvudvärk. Det känns som om det går åt fel håll. Jag har varit hela dagen på Centrumskolan fast när jag kommer hem är jag yr med huvudvärk och illamående. Det började i tisdags då jag gick hem efter lunch och jag tänkte att jag skulle avvakta och se hur det kändes på fredag.

Ikväll har jag mailat både till handläggaren på försäkringskassan och arbetsförmedlingen för som det är just nu så kommer det inte att fungera i längden. Jag hoppas de hör av sig imorgon, fredag.

Ikväll hade jag tänkta att träna med Sweden runners fast fick avstå pga huvudvärk och yrsel. Jag hade hoppats att det hade hjälpt med min eftermiddagssömn fast det gjorde det inte. Jag känner att jag inte kan vara på telefonen, datorn och läsa så smycket just nu. Det blir bara ett kort inlägg om min status just nu.

Jag hoppas alla mår bra, kram susann

2 kommentarer

    1. Bara att jag ”jobbat” 75% sen vecka 7 och jag tror att det är för mycket för mig, tyvärr. 50% var nog min gräns just nu. Vi får se vad som händer, vad försäkringskassan och arbetsförmedlingen säger.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.