Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete

En blöt morgon och min jobbhörna 😊

Godmorgon alla mina fina vänner som tittar in till mig denna torsdagsmorgon. Idag är det en grå och blöt morgon och temperaturen ligger på 2 grader. Det började regna väldigt mycket i går kväll och har fortsatt regna inatt. Just nu är det uppehåll fast sannolikheten är att det kommer börja regna under dagen. I går började jag jobba eftersom vi jobbar hemifrån resten av veckan. Jag anser mig frisk då jag inte har några symptom kvar och det finns ju ingen restriktion kvar om hur länge en ska vara hemma, utan när en känner sig frisk kan en börja jobba och träffa andra.

Jag har gjort mig en liten jobbhörna i loungen när jag jobbar hemifrån och jag tycker det fungerar bra att ha en barstol som datorbord. Idag har jag både engelska lektion och fysisk aktivitet på schemat och jag har lite att förbereda till de lektionerna. Vi jobbar i Classroom och googlechatt när vi har kontakt med eleverna så det ska länkas lite där innan lektionerna böjar. Det är det jag ska göra sedan, efter detta inlägg.

Tänk att snart är denna vecka över och den blev inte så långtråkig som jag trodde den skulle bli då jag testade positivt i måndags. Ikväll ska jag ut och äta med en kollega, Marielle och det ska bli väldigt trevligt. Det blir bara hon och jag för de andra kunde inte fast det ska bli trevligt. Nu när jag varit hemma så är jag ju lite sällskapssjuk och en liten date i kväll är då perfekt. Vi har inte bestämt vilken restaurang vi ska äta på ännu, vi får se, bestämmer väl det ikväll eller kanske under dagen. Imorgon är det fredag och dan innan helgen och ett sportlov som jag längtat efter.

Dagens utmaningar vill jag självklart svara på idag också. Dagens färg från Heidi och Nettan är mörkgrå. Det är en färg som finns lite överallt hemma hos oss.

Kristina undrar i februariutmaningen – Vilken hårprodukt kan du inte vara utan? – Jag tillhör dem som inte piffar mitt hår dagligen. Det jag inte skulle kunna vara utan är hårschampo för jag använder mousse eller spray väldigt sällan så det skulle jag kunna klara mig utan.

Detta är nog en utav de få gånger jag har någon produkt i mitt hår.

Orsakullan undrar – Det har jag provat och avråder… Jag tänker och tänker fast kan inte komma på någonting.

Nu önskar jag er en bra torsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer