Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan och fjärrundervisning

Godmorgon alla som tittar in till mig och lämnar ett litet avtryck. Jag blir så glad och tacksam. 💜 Det är onsdag och mitt i veckan. Jag har startat upp denna dag och börjar såklart med ett inlägg här som vanligt. Det är en fin morgon och det är 3 grader i luften. Idag är jag knappt snorig och ska jobba hemifrån. Vår skola har gått över till fjärrundervisning de sista dagarna som är kvar utav denna vecka innan lov. Vi har många utav oss personal som är hemma med symptom och därför löser vi det såhär då många utav oss är pigga och kan jobba hemifrån. Så nu räknas jag väl som frisk för det finns ju inget antal dagar som en måste vara hemma nu när en testats positivt. Min plan hade varit att komma tillbaka till skolan på torsdag efter att ha pratat med chefen. Fast nu blir det fjärrundervisning istället och det gör ju inget.

Till helgen kommer vår bil hem med dottern och hennes pojkvän. De kommer inte stanna här utan de skulle vara hemma hos Williams mamma som bor i Bergkvara. Det ska i alla fall bli skönt att få tillgång till två bilar igen, bortskämda som vi är. Dottern hämtade bilen igår så nu har de tillgång till bil några dagar och det är hon inte ledsen över. Jag vet att de skulle passa på att åka till Ikea.

Jag ska såklart svara på dagens utmaningar. Idag är färgen neongrön i Heidi och Nettans utmaning. Jag vet inte ens om jag har något neongrönt, jag kunde inte hitta något utan det fick bli den här bilden på palettblad som går lite i grönt. Det var det närmaste neongrönt som jag hittade bland mina kort.

Orsakullan undrar – Det har jag provat och rekommenderar… Oj, vad svårt att svara på så här… krävs lite fundering kring … Detta kan jag rekommendera – Åretrundbad som verkligen ger en energi och en kick. Att gå till en Osteopat om en har ont i kroppen. Att gå och få massage för sitt välbefinnande, vilket jag egentligen borde göra oftare.

Kristina undrar – Har du någon gång brutit ihop? Ja, det har jag. Det var nog något år efter min fallolycka då jag tyckte att livet var pest och jag såg ingen ljusning i mitt mående. Det var en jobbig upplevelse då jag fick några ångestattacker.

Nu ska jag börja förbereda mig inför de lektioner jag ska ha idag. Jag önskar alla en härlig lillördag, kram Susann 💜

2 kommentarer