Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

En dag i bilen 🚗

TÀnk vad en vecka gÄr fort. Idag var det dags att packa in alla vÄra saker i bilen och stÀda stugan innan vi kunde Äka hemÄt mot Kalmar. Vi steg upp runt halv Ätta för vÄr plan var att Äka klockan 10.00 för Rasmus skulle ha ett videomöte med nÄgra klasskamrater innan vi kunde Äka. Vi Ät frukost och sedan hjÀlptes vi Ät att stÀda stugan.

Ganska exakt tio lÀmnade vi stugan och körde till Ätervinningen med allt vÄrt skrÀp innan fÀrden kunde fortsÀtta mot Kalmar. Det var hur mÄnga andra bilar som helst som hade vÄr tanke att lÀmna SÀlenomrÄdet runt tio. Det bildades bilkö och vÄr gps visade oss en annan vÀg som skulle gÄ fortare sÄ den tog vi.

Nackdelen med att Äka till SÀlen Àr bilresan, alla dessa timmar som sitts i en bil. I Filipstad stannade vi och Ät pizza sÄ vi skulle klara oss Ànda hem. Det blev ett stopp till pÄ vÀgen, dÄ byttes det bara förare frÄn Mats till Rasmus. Runt 20.15 var vi hemma och Tova skulle komma hit frÄn Hossmo ikvÀll sÄ hon var snÀll och körde runt och handlade Mc Donalds till oss som vi Ät nu innan alla nÀstan stupade i sÀng. Dottern och Mats har blivit lite förkylda, i och för sig inte konstigt nu nÀr vi bott ihop en vecka dÄ bÄde Rasmus och jag var lite förkylda innan resan.

Nu ska jag ocksÄ krypa till sÀngs för dagen har varit lÄng. Imorgon kommer bli en tvÀttdag och plocka upp alla saker som vi haft med oss för ingen av oss orkar det ikvÀll.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜