Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En helt ok natt 💜

Nu har jag vaknat till och stigit upp. Det Àr en vacker morgon, solen skiner fast bara 5 grader i luften. Natten har varit ok eftersom jag har varit grÀsÀnka. Jag har vaknat flera gÄnger under natten sÄ nÀr jag vaknade strax innan sex sÄ tvingade jag mig sjÀlv till att försöka somna om sÄ nu har jag halvslumrat tills klockan var halv Ätta. Jag gillar att vara hemma sjÀlv för dÄ kan en göra vad en vill fast sedan Àr det skönt att ha Mats hemma.

Jag har precis hunnit prat med Mats innan han skulle ivÀg och spela teater igen. Det hade gÄtt bra igÄr och idag Àr det en ny karaktÀr som han ska vara och lÀkarna fÄr sedan vara med och pÄverka karaktÀren och efterÄt diskuteras bemötande och vad kan jag göra som lÀkare nÀr jag möter en person som agerar pÄ ett visst sÀtt. I eftermiddag Àr Mats hemma frÄn Oskarshamn.

Jag hade först planer att Äka och trÀna innan jobbet fast har nu bestÀmt att jag behöver ta det lite lugnt och spara pÄ min energi. Jag mÀrker att jag har lÀtt för att göra en massa saker fast kÀnner att min energi inte Àr med mig hela dagen.

Det blir Centrumskolan som vanligt och sedan ikvÀll tÀnkte jag prova att trÀna med Sweden runners igen, fÄr se om mina fötter klarar det annars fÄr jag vÀl Äka hem igen. Det var sÄ lÀngesedan jag var pÄ löptrÀningen sÄ ser faktiskt framemot att trÀffa alla igen.

Torsdag och det Àr snart helg igen. TÀnk att veckorna gÄr sÄ fort och jag hoppas att det blir fint vÀder till Valborg. Det ser ju lovande ut med tanke pÄ att solen skiner idag.

Nu ska jag se om jag hittar nÄgot att stoppa i munnen sÄ jag klarar mig fram till lunch.

Jag önskar er en hĂ€rlig torsdag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för En helt ok natt 💜