Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En lugn kvĂ€ll 😊

Det har varit en bra första dag pÄ Centrumskolan. VÄra Àndringar med klassrum och elever har flutit pÄ bra sÄ alla tycks vara nöjda med Àndringarna. Det var sÄklart kul att trÀffa alla igen. Nu nÀr vi Àr tillbaka sÄ Àr det visir eller munskydd som gÀller för oss personal. Tiden gick som vanligt vÀldigt fort pÄ jobbet. NÀr jag slutade vid 14.14 Äkte jag hem och la mig i soffan och somnade nÀstan meddetsamma. Jag var tydligen jÀttetrött för jag sov flera timmar sÄ nu har jag sÀkert sabbat min nattsömn.

Jag hade missat att Mats hade APT ikvÀll med sin personal sÄ nÀr klockan var strax efter fem undrade jag vart han hade tagit vÀgen. Jag messade honom och efter nÄgon halvtimme messade han tillbaka till mig och berÀttade nÀr han tÀnkte komma hem.

IkvÀll lagade jag hel kyckling i ugn med ris,, rödkÄl och currysÄs. Jag glömde ta bild pÄ det. Det blev Àven efterrÀtt, mangoglass som jag gjorde i min glassmaskin.

Jag lÀste pÄ Ingas blogg att hon skulle laga BrÀnnesnuda imorgon och eftersom jag Àr med i hennes matresa sÄ ska vi laga det pÄ söndag. Söndagar Àr bra dagar för oss att laga landskapsrÀtterna som Inga gör. Mats tycker faktiskt att det ska bli lite trevligt Àven om han Ànnu inte vet vad det Àr för sorts mat. Vi fÄr inhandla ingredienserna i veckan.

Eftersom Mats jobbade lite senare ikvÀll sÄ hoppade vi över löpningen fast nÀsta tisdag ska vi ta upp vÄr löprutin tillsammans med Karin och Madeleine. Det ska bli kul att trÀffa dem igen för det var ganska lÀngesedan vi sÄgs.

Vi har bara tagit det lugnt ikvÀll och tittat pÄ Black Widow och snart Àr det sÀngen som gÀller. Vi fÄr se om John Blund tÀnker komma till mig trots att jag sovit sÄ mycket i eftermiddag.

Jag hoppas ni haft en bra tisdag, kram Susann 😊

2 kommentarer