Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En magisk kväll 😊

Efter Centrumskolan blev det en tur till Lindex där jag hittade underkläder som jag ska ha under klänningen på studenten. Det gör så att mina fina volanger på min kropp jämnas till lite så jag kommer bli så snygg på studenten. 😉 Vilket jag såklart även skulle vara utan slimmade underkläder.

Sedan när jag kom hem var jag ganska trött så somnade i soffan och sov nästan två timmar. Det behövde jag för när jag vaknade kände jag mig utvilad och hade energi för att plocka lite.

Vid klockan 18.00 hämtade jag upp Annika och sedan körde vi till Kama sushi och hämtade sushi till oss. Sedan åkte vi vidare till Kallbadhuset där sedan Märit anslöt sig till oss. Vi badade och sedan åt vi sushi i solen med Kalmar slott som utsiktsvy. Det var helt magiskt och det var 20 grader i luften och i vattnet var det 15.9 grader.

Sedan när vi druckit kaffe blev jag sugen på att hoppa i igen fast jag ville inte ta på mig blöta badkläder så det blev ett nakendopp. Det var helt underbart skönt och Annika följde mitt exempel och hoppade i även hon en gång till.

När vi sedan hade suttit en bra stund och bara njutit av varandras sällskap tittade vi på klockan och då hade hon blivit 20.30. Tänk vad tiden går fort när en har roligt.

Nu är det snart sängdags, fast lite tvtittande först och sen hoppas jag att jag kan somna även om jag drack kaffe ikväll. Jag valde att göra det så jag får skylla mig själv om jag ligger vaken. och om jag gör det var det värt en kopp kaffe i solen och all energi som jag fyllt på med.

Jag hoppas din dag har varit bra, kram Susann 💜