En magisk kvĂ€ll 😊

Efter Centrumskolan blev det en tur till Lindex dĂ€r jag hittade underklĂ€der som jag ska ha under klĂ€nningen pĂ„ studenten. Det gör sĂ„ att mina fina volanger pĂ„ min kropp jĂ€mnas till lite sĂ„ jag kommer bli sĂ„ snygg pĂ„ studenten. 😉 Vilket jag sĂ„klart Ă€ven skulle vara utan slimmade underklĂ€der.

Sedan nÀr jag kom hem var jag ganska trött sÄ somnade i soffan och sov nÀstan tvÄ timmar. Det behövde jag för nÀr jag vaknade kÀnde jag mig utvilad och hade energi för att plocka lite.

Vid klockan 18.00 hÀmtade jag upp Annika och sedan körde vi till Kama sushi och hÀmtade sushi till oss. Sedan Äkte vi vidare till Kallbadhuset dÀr sedan MÀrit anslöt sig till oss. Vi badade och sedan Ät vi sushi i solen med Kalmar slott som utsiktsvy. Det var helt magiskt och det var 20 grader i luften och i vattnet var det 15.9 grader.

Sedan nÀr vi druckit kaffe blev jag sugen pÄ att hoppa i igen fast jag ville inte ta pÄ mig blöta badklÀder sÄ det blev ett nakendopp. Det var helt underbart skönt och Annika följde mitt exempel och hoppade i Àven hon en gÄng till.

NÀr vi sedan hade suttit en bra stund och bara njutit av varandras sÀllskap tittade vi pÄ klockan och dÄ hade hon blivit 20.30. TÀnk vad tiden gÄr fort nÀr en har roligt.

Nu Àr det snart sÀngdags, fast lite tvtittande först och sen hoppas jag att jag kan somna Àven om jag drack kaffe ikvÀll. Jag valde att göra det sÄ jag fÄr skylla mig sjÀlv om jag ligger vaken. och om jag gör det var det vÀrt en kopp kaffe i solen och all energi som jag fyllt pÄ med.

Jag hoppas din dag har varit bra, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.