Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En ny vecka – sista veckan innan sportlovet.

Godmorgon, här sitter jag i soffan som jag brukar när jag skriver i bloggen. Det verkar som om det kommer bli en fin dag.

Tänk att måndagar alltid kommer så fort efter helgen. Det har varit en lugn helg och jag känner att jag fortfarande inte är riktigt återställd efter sedan jag var sjuk. Jag blir trött fortare och snurrig om jag inte vilar.

Idag är det en ny vecka och det är den sista innan ett efterlängtat lov. Tänk att en alltid tycker att loven kommer sådär lägligt, just när en känner att det är så mycket. Det ska bli skönt med lov och jag har inga direkta planer för lovet.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och måndagar är en utav mina lugnaste dagar. Ikväll ska jag antagligen bada med några kollegor. Vi har som rutin att bada på måndagar och ikväll kanske Jessica ska komma och bada. Jessica är en student som precis avslutat sin praktik hos oss fast var sugen på att prova att bada. Vi får se om hon dyker upp.

Ikväll är kören inställd för Mats så då blir det ingen kväll hemma själv. Vi har rester att äta så det kommer vara smidigt nu när vi blir latare och latare med att laga middagar. Det är inte lika roligt att laga den där vardagsmaten och fantasin tryter lite titt som tätt.

Vad händer för dig idag?

Nu önskar jag dig en härlig måndag och start på denna vecka, kram Susann 💜

En kommentar