Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 13 februari 2023

Idag hade jag med mig semlor till jobbet som jag bjöd på. De blev goda och uppskattade så det var ju bra. Dagen har gått fort som vanligt. Det har varit en lugn dag på jobbet. Marielle och jag har gjort färdigt våra dokument kring problematisk skolfrånvaro. På vårt måndagsmöte har vi pratat om trivsel på jobbet, om vad det är som gör att vi trivs och vad vi kan göra för att trivas bättre.

Trivs du på ditt jobb? Vad är det som gör att du trivs eller inte?

Jag trivs på mitt jobb, på Centrumskolan. Det är en arbetsplats som är ganska ny för mig. Jag har varit där sedan november 2019 då jag började arbetsträna på 25%. Jag kommer från förskolans värld och när jag jobbade som förskollärare trivdes jag också med mitt jobb. Nu när jag jobbar som lärare på Centrumskolan trivs jag också. Jag känner att jag blev inkluderad direkt och kände mig välkommen. Att få vara i ett sammanhang betyder mycket och att ha bra kollegor runtomkring sig är viktigt för trivseln. Att göra saker tillsammans med kollegor som tex AW är ett sätt att stärka gemenskapen på en arbetsplats.

Ikväll har jag, Annika och Jessica badat vid kallbadhuset. Vi fick en fin kväll i solnedgången. Det var 7 grader i luften och 3,4 grader i vattnet. Efter doppet drack vi som vanligt blåbärssoppa och pratade om allt och inget.

Ikväll är Mats hemma för det är ingen kör, så det känns lite ovant då jag brukar ha egentid på måndagskvällarna. Nu blev det soffhäng framför en serie.

Hur har din dag varit?

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜