En timme innan alarm och utvilad

Godmorgon, här har jag så smått kickat igång min lördag genom att ligga i sängen med datorn. Jag har hunnit titta lite på de bloggar jag följer och klockan är sju. Jag vaknade tidigt idag och det beror säkert på att jag somnade tidigare än vad jag brukar igår kväll, runt 22.30. Det var precis vad jag behövde för två nätter i rad har jag somnat väldigt sent och inte fått tillräckligt med sömn. Idag känner jag mig utvilad och redo för att om en timme åka springa och bada, nej jag ska inte springa för min höft är inte bra ännu. Jag får helt tålmodigt vänta på att den ska bli bra igen. Jag tycker inte att mina övningar direkt hjälper för höften utan jag tror att det får bli besök på gymmet istället för att träna som jag gjorde innan jag fick ont.

Idag kommer Andreas från Kalmar läns tidning att vara med på löpningen och vårt bad. Det är väl kul att vår lilla grupp uppmärksammas fast det skrivs ju om vinterbadare hela tiden, känns som lite fantasilöst. Ja, vi får se hur han vinklar sitt reportage, vad han vill ha med så det blir kul att se vilka frågor han ställer om de är öppna eller riktade.

Idag ska vi städa och fixa det vi inte orkade med i veckan. Vi ska leta reda eller rättare sagt ta fram våra hjälmar, skidkläder för att vara förberedda inför vår resa på torsdag. Jag gillar att ha koll ett tag innan för att få överblick över sakerna som ska med, är även den personen som skriver listor och nu efter fallolyckan är listor nästan ett måste för att kunna se helheten för att inte glömma något.

Ikväll blir det mer planerande tillsammans med Malin och Urban eftersom det är de vi ska åka tillsammans med. Så klockan 18.00 är vi bjudna på middag och sedan blir det planerande. Det ska bli så kul att resa till fjällen och åka skidor och även få träffa äldsta sonen Victor som jobbar i Tandådalen, på restaurangen på Hotell Mezzo. Fast vi ska inte bo på hotellet utan i stuga som vi anser blir mer Coronasäkert. Hade det varit som vanligt hade vi även ätit på restaurangen där han jobbar fast det ska vi inte heller utan vi kommer ha all mat med oss.

Victor julen 2019

Jag ville bara in här en sväng för min dag kommer nog vara för fullspäckad för att hinna titta in här. Självklart kommer jag att behöva vila någon gång under dagen för att orka med kvällen.

Jag önskar alla fina en härlig lördag, kram Susann

4 kommentarer

  1. Vilken härlig dag du har framför din samt fjällresan ni harvframför er. Hoppas att det inte är för kallt när ni är där

  2. Ingajohansson

    Önskar dej detsamma
    Här har det varit dålig sömn i natt, varför vet jag inte
    Kan bara två glas vin i går kväll.
    Sover säkert bättre i natt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *