Jag,  Sjukskriven/Arbete

En trevlig överraskning đŸ’œđŸŽ”

IgÄr hade Linda och jag planerat en överraskning för Mats och Christian. Vi hade planerat att Linda och Christian skulle komma till oss pÄ kvÀllen och Àta middag innan vi skulle pÄ konsert med t.o.m. waits orkester pÄ Byteatern. NÄgra som Àr med i MÄnkören Àr med i orkestern och Mats kÀnner Àven en till som Àr med i Orkestern.

Linda och Christian kom med bussen igÄr kvÀll och jag hade förberett kycklingwok som Mats stekte pÄ vÄrt stekbord. Det blev gott och efter maten var det dags för oss att Äka till Byteatern. Mats och Christian anande ingenting, fast nÀr vi nÀrmade oss sÄ visste Mats vart vi skulle. De blev glada för överraskningen och Mats hade velat gÄ pÄ konserten fast inte kommit till skott sÄ det var ju tur det.

Jag kunde ju inte skriva nÄgot om överraskningen igÄr för jag har förstÄtt att Mats Àr ute pÄ min blogg ibland, vilket han aldrig var förut sÄ nu gÀller det att passa sig för vad jag skriver. NÀr Linda och Christian kom igÄr sÄ fick jag blommor, vit lilja och tulpaner och det hade hon lÀst pÄ min blogg att det var mina favoritblommor. Kul att hon la det pÄ minnet.

Nu fĂ„r vi se vad Mats och Christian hittar pĂ„ för överraskning nĂ€sta gĂ„ng. Linda och jag vĂ€ntar med spĂ€nning….

Tack för en trevlig kvĂ€ll 💜

6 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *