Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 21 april 2022

Godmorgon alla mina fina vänner som tittar in hos mig. Veckan går så fort och det är redan torsdag och lovet går mot sitt slut. Nu har jag bytt min favoritplats i soffan till soffan i uterummet. Den här årstiden är det min favoritplats. Än så länge är det svalt och skönt i uterummet och inga dörrar har öppnats för solen har inte riktigt nått uterummet ännu. Sedan framåt lunchtid blir det riktigt varmt och skönt här i vårt uterum. På eftermiddagarna och kvällstid är alla skjutdörrar för det mesta öppna då det nästan blir som en bastu här. I år ska jag fixa lite tyg i taket som skyddar mot det ljus som kan bli och kännas för starkt för ögonen. Jag såg att de hade bra tyg på Ikea så det får det bli någon dag.

Jag har redan hunnit varit på Magneten, vår icabutik här i Lindsdal för jag glömde att köpa något till lunch när Annika kommer idag. Hon äter veganskt så nu har jag fixat umamiburgare och portabellosvamp till oss som jag ska grilla och servera med hamburgerbröd. Burgaren och svampen kommer jag tillaga på grillen. Annika kommer någon gång runt 11 och då ska vi njuta i solen. Bara umgås och prata en massa goja som kan vara väldigt trevligt.

Klockan tre ska jag träffa Linda på Malkars för hon ska gå igenom milon med mig. Det är ett tillval som en kan göra på gymmet med speciella maskiner som en typ loggar in på varje gång en tränar och som ökar kommer ihåg ens inställningar. Vi får se om jag tycker det är bra eller inte. JAg har varit så dåkligt motiverad att komma iväg till gymmet och nu tänkte jag ge det en chans till för Maria tränar också med milon och då pratade vi om att vi kanske kunde träna ihop. Jag känner att jag behöver någon som drar iväg mig just nu då motivationen är i botten.

Idag har Rasmus, min yngsta son flugit till Kreta. Jag såg att han hade snappat mig klockan 4 i morse att han var på väg till flygplatsen. Han och Tova ska åka till Kreta tillsammans med Tovas familj. De ska vara iväg en vecka, så jag hoppas de får en härlig resa. Det är kul att få lite snapbilder under resans gång och än så länge lyder han sin mamma som gärna vill se vad han hittar på.

Nu ska jag ta hand om lite stryktvätt som konstigt nog hopar sig när en låter tvättmaskinen jobba. Jag önskar er en härlig torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer