Jag,  Sjukskriven/Arbete

En vilodag

Inatt har jag sovit väldigt lite pga kaffet jag drack igår. Så när jag vaknade i morse var jag väldigt trött och snurrig så jag valde att lyssna på min kropp och stannade hemma från Centrumskolan. Jag jobbade en timme mer igår för att jag skulle kunna gå tidigare idag då jag hade tid till osteopaten. Det tror jag gjorde att jag blev lite mer yr idag eftersom jag fortfarande är känslig efter mina timmar på 75%.

På förmiddagen vilade jag och sedan vid 11.45 var jag hos osteopaten för min höft. Det tog en timme och efteråt tyckte jag det kändes bra. Hon sa att jag var sned i min höft och mitt högerben var vridet. Hon trodde att jag hade en gammal skada i mitt högerknä pga benet var lite vridit. Hon tryckte och vred min höft rätt så när jag ställde mig på golvet igen kändes det rakt. Så nu känns det lite konstigt när jag går för det känns ”fel” fast det nu är rakt och rätt. Jag ska tillbaka till henne om två veckor och jag får inte springa under den tiden. Målet är ju att jag kan springa igen.

När jag kom hem somnade jag i soffan och sov två timmar vilket var välbehövligt.

Vid 17.50 hämtade jag upp Annika för att möta upp Märit vid kallbadhuset. Det blev ett dopp i kväll i solnedgången och det blåste så det gick vågor på vattnet. Nu är det varmare i vattnet, ikväll var det 5,2 grader i vattnet och 9 grader i luften. Sedan satt vi där medans solen gick ner och drack varm blåbärssoppa.

Ikväll har Mats och jag bara chillat framför tvn och snart ska jag gå och lägga mig så jag är pigg imorgon.

Hoppas ni haft en bra dag, kram Susann

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *