Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete

Ensam som vanligt en måndag.

Godkväll alla ni som tittar in här. Här sitter jag i min ensamhet på min favoritplats i soffan. Det ovanliga är att jag inte har tvn på utan jag lyssnar på en bok, Depphjärnan av Anders Hansen. Boken är intressant och handlar om ångest och depression. Har ni läst den? Jag läste hjärnstark för något år sedan utav samma författare och den tyckte jag också var intressant.

Ikväll blev det inget bad fast det gjorde ingenting för jag var rätt trött och jag badade dessutom igår. Måndagskvällar är den kväll då Mats har rep med Månskören. Nu är det viktigt att han repar för på lördag har Månkören premiär på sin föreställning. Självklart har jag bokat biljett till premiären. Den här gången kunde ingen utav barnen komma och titta på föreställning. Det är slutsålt till premiären fast till söndagens föreställningar finns det biljetter kvar.

I söndags blev det inte att laga mat från Ingas matresa. Mats undrade i söndags vad vi skulle göra för mat. Han är mer involverad än han vill tro. 😊 Nu har inga bestämt sig, hon ska laga Västergötlands lanskapsrätt, grynkorv med något tillbehör som hon inte bestämt ännu. vi brukar göra efter det recept som hon använder förutom när hon gjorde kroppkakor. Så nu är Mats glad när ordningen är återställd och han vet vad vi ska laga för mat på söndag. 🤣 Jag tror inte att jag ätit grynkorv så det ska bli spännande att se om jag hittar det. Inga skrev att hon ev skulle göra riskorv om inte hon hittade grynkorv. Jag vet inte vad riskorv är så jag får väl googla.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, godnatt Susann 💜

4 kommentarer

 • Ingajohansson

  Härligt inlägg 🥰 att jag kommit in i er helgmat är ju trevligt
  Mannen här hemma är livrädd för grynkorv, han vill ha isterband i stället 😉
  Läste de hade stuvade bönor till, ja detta blir en riktig utmaning

  • Susann

   Mats trodde att han hade ätit grynkorv och tyckt att det var sådär. Dessutom var han spänd på de stuvade bönorna och hoppades att du skulle välja dem. 🤔