Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 7 mars 2022

Godmorgon på er alla som tittar in till mig. 😊💜

Idag är det måndag och en ny vecka startar med nya möjligheter. Jag vaknade tidigt och kunde inte somna om så vid klockan sju gick jag upp. Nu sitter jag i soffan framför tvn för att se vad som har hänt i Ukraina för jag vill veta hur situationen ser ut nu då jag inte har hållit mig uppdaterad i helgen.

I dagens utmaning från Christel är ordet frukost. Jag är ingen frukostmänniska, det har jag aldrig varit. Nu när jag inte har några barn boendes hemma så äter jag nästan aldrig frukost. Jag brukar äta frukost på helger och när jag bor på hotell. Jag gillar varm mat bättre så det kan hända att jag kan äta nudlar till frukost nu när jag är själv hemma på morgonen. Bilden jag valde var frukosten som Rasmus och hans klasskompisar åt på studentdagen.

Idag skiner solen och temperaturen ligger på nollan. Det ser ut som om det kommer att bli en fin måndag. Det är måndag och på nyheterna uppmärksammades att idag kommer Hesa Fredrik att testas i Sverige.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och det är på måndagar som jag har hemkunskapslektion. Eleverna ska lag Bulgursallad med stekt haloumi som den andra gruppen gjorde förra veckan. Det var en uppskattad rätt så jag hoppas att dessa elever också gillar den.

Ibland brukar det bli bad på måndagskvällar, vi får se om det blir det ikväll då jag vet att en kollega är sjuk som är med och badar. De andra kollegorna är lite mer sporadiska med badandet.

Vad händer för er idag?

Jag önskar er en härlig måndag, kram Susann 💜

2 kommentarer