Ett bad i solnedgången

Idag har dagen gått väldigt fort. Vi har distansundervisning den här veckan på Centrumskolan och nu när jag tillbringar mer tid där så får jag såklart mer att göra. Idag har jag haft en del elever på länk och det är ju lite annorlunda.

När jag kom hem från Centrumskolan var jag supertrött och jag somnade som vanligt på tre röda. Jag hade ställt klockan på 16.15 för jag skulle hämta upp Annika vid 17.00 för att vi skulle bada vid kallbadhuset och se solnedgången.

Jag hade missat att vi skulle lämna in bilen på verkstaden ikväll så Mats fick skjutsa oss till kallbadhuset och medans vi var där så passade han på att handla på Maxi.

Annika och jag fick en trevlig stund i solnedgången. Det var ingen is kvar utan jag kunde simma några simtag. Det var 3 grader varmt i vattnet fast ikväll kändes det som om det var kallare. Jag hade varm blåbärssoppa med mig så det var gott och värmande.

När vi kom hem lagade vi spagetti och vegogryta till och det blev väldigt gott. Jag hade vitkål, vegofärs, morötter, lök och paprika i grytan.

Efter maten gick vi bort till Marie och Jimmy för Hampus hade dopdag igår och då hann vi inte gå bort med en liten present så det fick bli ikväll istället.

Nu ikväll har vi inte gjort så mycket utan slappar framför Mästerkocken. Jag hoppas ni haft en bra onsdag, kram Susann

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.