Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Första dagen på sportlovet 2023

Inte kunde jag sova fast det är första dagen på sportlovet. Ute är det alldeles blött på marken och regnet hänger i luften.

Nu på morgonen har jag skrivit till hotellen där vi ska bo när vi besöker Syd Korea. Det har blivit lite ändrade planer. Jag har fått som jag ville, yngsta sonen kommer att följa med. Så nu är vi hela familjen plus Rasmus och Victors flickvänner. Så just nu ser det ut som om vi åker 7 personer till Korea. Det kan sluta med att dotterns sambo också kommer följa med. Det kommer bli så kul att få göra denna resa tillsammans med mina barn och deras respektive. Det är en stor resa för mig som är adopterad från Syd Korea och att dela det med familjen känns speciellt. Jag tror att det kommer bli mer känslosamt än någon av oss kan föreställa sig. Jag hoppas att jag kanske få tillbaka något minne när jag befinner mig i den miljön, att någon lukt eller något annat kan få mig att minnas. Det har jag hört att minnet kan återfås genom att åka tillbaka till en plats. Det vore ju häftigt i så fall om mitt minne gjorde det. Detta kommer vara min livs resa och jag är så glad att jag lyckades övertala Rasmus att följa med.

Idag blir det bara till att skrota runt här hemma, känna att jag har sportlov. Tvättmaskinen tänker jag ska jobba åt mig idag och sedan ska jag rensa lite bland papperna som vi hade i bokhyllan nere i gästrummet. Bokhyllan har vi nu flyttat upp till gästrummet på övervåningen och jag tänker att allt som vi hade i bokhyllan inte behöver upp.

Det kanske blir en tur till Ikea för att köpa någon dokumenthållare till våra papper som vi har på skrivbordet. Vi får se om jag orkar ta mig ut idag eller om jag bara vill slappa.

Nu när klockan blir åtta ska jag ringa tandläkaren och få en tid till min tandvärk som kommer och går. Tyvärr är det ju högra sidan och inte den vänstra som jag sökte för tidigare. Jag har även en provisorisk lagning som behöver göras riktigt så den tiden måste jag boka in. Det vore ju bra om jag kunde få en tid denna vecka då jag är ledig.

Vad händer för dig idag?

Nu önskar jag dig en härlig måndag, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *