Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 21 februari 2023

I går var jag hos tandläkaren och det verkar som jag gnisslar och biter sönder mina tänder om nätterna. Tandläkaren gjorde inget mer än rengöra mellan två tänder då han inte hittade något hål förutom att jag tydligen har en spricka i en tand på höger sida med. Nu hoppas jag att mina tänder håller sig hela och att det kommer att räcka med att rotfylla tanden på vänster sida.

Min första dag på sportlovet gjorde jag ingenting förutom att låta tvättmaskinen jobba. Jag slappade mest hela dagen som jag hade bestämt och tänkt att jag skulle göra. När Mats kom hem från jobbet igår åkte vi till Ikea och vi köpte lite lådor till våra papper som ska in i bokhyllan i gästrummet däruppe. Så i eftermiddag har jag sorterat och kastat en hel del. Det får vara nog för gårdagen.

Idag började jag dagen väldigt tidigt. Jag steg upp 5:15 för jag, Annika och Marielle skulle bada i soluppgången.

Ungefär 06:15 hämtade jag Annika för att sedan åka vidare till Marielle.

Vi åkte ner till Kolboda havsbad och badade i soluppgången. Det var en fin morgon, 5 grader i luften och 3,1 i vatten. Vi väntade en stund på att solen skulle gå upp och medans vi väntade drack vi blåbärssoppa.

Efter det häliga doppet åkte vi hem till Marielle och där fick vi frukost. Marielle hade gjord chiapudding.

Efter frukosten åkte jag hem och vilade för jag kände att jag behövde det nu när jag varit uppe i ottan. Sedan i eftermiddag började jag med att sortera papper och ställa in pärmar i bokhyllan. Jag hann inte blir färdigt med allt idag så det kommer bli morgondagens projekt också.

Jag hoppas jag hinner färdigt med allt imorgon för sedan har jag en gigantisk tvätthög att ta hand om efterom maskinen har jobbat så bra.

Jag hoppas du haft en bra dag och nu önskar jag dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

3 kommentarer