Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Första maj 2022

Nu går första maj mot sitt slut och det är snart dags för mig att sova. Den här dagen har varit väldigt lugn och vi har bara samlat energi och gjort lite vad som fallit oss in. På förmidagen blev det en runda till miljöstationen och jag har även hunnit med en tur till Hansa city för jag skulle titta på en bikini och något till Marielles 40årsfest. Jag hittade en bikini som jag ska ha när vi åker till Rhodos i slutet av maj. Dessutom hittade jag en byxdress som jag ska ha på festen. Det gick fort att hitta det jag ville ha. Därefter åkte vi till Maxi för jag skulle köpa skrädmjöl till Nävgröten som vi lagade till middag idag. Rätten är Värmlands nationalrätt och vi lagar landskapsrätter pga att min bloggvän Inga gör en matresa genom Sverige som vi hänger på.

Jag har även hunnit sova en stund efter lunch. I eftermiddag var vi sugna på att spela paddel igen så då blev det tillsammans med Jimmy och Marie. Marie hade aldrig spelat tidigare så det var första gången för henne och det gick superbra. Det är verkligen kul att spela fast nu har jag lite ont i min axel fast jag hoppas i längden att det ändå är bra att jag rör på min axel så mycket som möjligt. Just nu är den lite stel och gör ont. Mina fötter känns fortfarande ok, jag får ondare efter om jag går längre sträckor än när jag spelar paddel en timme.

Till middagen lagade vi Nävgröt med stekt fläsk och sedan ikväll har vi bara chillat framför tvn. Det har varit en bra söndag då vi bara fått en massa energi.

Nu önskar jag godnatt, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Första maj 2022