Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 10 februari 2023

Godmorgon, igår blev det inget inlägg här för jag var alldeles för trött. Efter jobbet igår så handlade jag inför den här kvällen och när jag kom hem och tagit hand om mina varor var min energi helt slut. Det var längesedan jag kände så akut att jag var tvungen att sova. Så jag sov hela eftermiddagen och på kvällen var jag yr och snurrig. Det kändes lite läskigt för det var ju ett symptom jag hade länge efter min fallolycka och det var inte behagligt att känna det igen. Jag fick nästan lite ångest. Så igår kväll blev det ingen städning som jag hade tänkt, tur jag har Mats som fick städa. Sedan gick jag och la mig tidigt eftersom jag inte kände mig pigg.

Idag har jag hunnit med att plocka det sista som skulle göras inför kvällens bokcirkel som ska gå av stapeln här hemma ikväll. Jag ska bjuda på tacos med pulled oumph eftersom en utav mina vänner är vegan. Till efterrätt ska jag göra lime kie paj i glas. En efterrätt som jag såg att Lotta hade gjort. Nu kommer jag göra den vegansk och igår kväll kokte jag vegansk kondenserad mjölk. Det var lätt att göra så nu hoppas jag efterrätten blir god.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och i eftermiddag tänker jag att jag hinner hem och sova innan mina gäster kommer 17:30. Då ska det diskuteras och vara i varandras sällskap, det ska bli trevligt.

Vad händer för dig idag?

Nu önskar jag dig en trevlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer