Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 11 februari 2023

Hej på dig som tittar in hos mig. Vad glad jag blir att just du är här. 💜

Igår kom jag hem i tid efter Centrumskolan. Det brukar vara svårt att komma iväg i tid på fredagar fast igår lyckades jag. Jag var tvungen att åka hem och sova innan det var dags för bokcirkeln.

Klockan 17:30 kom Malin, Annika, och Camilla och då började vi med ett glas bubbel. Sedan åt vi oumphtacos och drack vin. jag hade gjort det lätt för mig. Efter maten så diskuterade vi boken Malma Station och alla var överens om att Alex Schulman skriver bra och att boken var bra fast med en mörk historia. Alla gav boken högt betyg och utav mig fick den 4 av 5.

Det var en trevlig kväll som vanligt och vi saknade Märit som inte kunde vara med.

Idag har vi börjat dagen som vi brukar på lördagar förutom att jag inte sprang. Jag känner att jag fortfarande inte har någon direkt ork och blir lätt snurrig. Det blev lite drygt 2,5 km promenad istället. Det var en vacker morgon, 8 grader i luften och 2,0 grader i vattnet.

Efter badet blev det frukost framför tvn.

Sedan vid 10.45 kom dottern med sambo en runda. De var i Bergkvara hos Willams mamma så de var snälla och besökte oss på en fika. Det var mysigt att träffa dem. 💜

Sedan när de åkte så har jag sovit då jag har varit väldigt trött och lite snurrig. Så en riktig slappar dag har det varit för mig idag.

Nu ikväll ska vi väl titta på melodifestivalen och sedan kommer jag att somna tidigt.

Jag hoppas din dag har varit bra.

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

5 kommentarer