Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 11 oktober 2024

Det var en fin morgon idag, inget regn så det blev cykeln till jobbet idag. Det var en lugn fredag på jobbet och på ena mattelektionen hade vi utom husmatte. Vi gick till stadsparken och där fick eleverna leta efter olika saker som var 32 meter, 2 meter högt, en halv meter i omkrets mm.

Efter jobbet cyklade jag till kallbadhuset och idag fick jag bada i solsken, lite skillnad från tidigare dagar i veckan. Dock blåste det ganska mycket fast det var skönt i vattnet. Det var 12 grader i luften och 12,3 grader i vattnet.

Efter badet cyklade jag till Baronen och tittade på present till Hampus. Till slut hittade jag en present så mu är det avklarat.

Därefter cyklade jag hem och vilade. Jag gjorde ett begreppsquiz i onsdagskvälll och idag gick jag ut på min studentsida för att se om jag hade fått veta mitt resultat. Jag blev glad för jag hade klarat testet bra. Jag fick 44 poäng utav 49 och 33p var godkänt och 41p var väl godkänt. Jag var lite orolig innan för det var väldigt många begrepp som jag skulle kunna.

Ikväll är jag hemma själv för Mats har teaterföreställning. Jag har mest plockat och imorgon ska det dammsugas och dammas.

Kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *