Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 13 januari 2023

Godkväll i stugorna. Tjugondag knut idag, har ni raskat ut julen? Vi har inga julsaker kvar fast julgranen står kvar i sin fot och ska till miljöstationen i helgen. Innan pandemin raskade vi ut julen med familjen Oskarssons, en tradition som startades 1997/98. Nu när alla barn är vuxna är det svårt att få till det.

Innan Centrumskolan idag fick jag en tandläkartid för att korrigera min bettskena. Så nu kan jag använda den igen inatt vilket ska bli bra.

När jag kom hem från centrumskolan var jag trött och det kändes bra att det var fredag. Jag somnade som en stock i soffan som vanligt. Antagligen har jag förstört nattsömnen fast jag kan inte hålla mig vaken när jag är så trött.

Mats fixade middagen, det blev musslor och räkor, baguette och citronaioli. Mats testade ett nytt recept utan saffran till musslorna. Det blev gott fast jag tyckte receptet med saffran var godare. Mats egengjorda aioli blev väldigt god ikväll.

Ikväll har vi tittat på På spåret och tar det väldigt lugnt ikväll. Jag kommer antagligen gå och lägga mig tidigt och hoppas att jag kan sova. För imorgon ska vi upp och springa och bada som vanligt.

Kvällens väderbild:

Ha en fortsatt bra kväll, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Fredagen den 13 januari 2023