Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Äntligen fredag

Jaha, då är det fredag och första arbetsveckan efter jullovet går mot sitt slut. Det har varit en rolig fast intensiv vecka då jag känner att jag inte har kommit in i allt igen efter min ledighet. Jag har varit helt slut om eftermiddagarna, vilket jag också trodde att jag skulle bli. Då gäller det att bara lyssna på kroppen. De senaste kvällarna har även lite huvudvärk smugit sig på och jag har gått och lagt mig tidigt varje kväll den här veckan. Det är tur jag kan min kropp och vet hur jag ska göra för att inte få alltför mycket symptom.

Nackdelen är att jag vaknar innan klockan sex, jag hade verkligen velat sova längre. Det är mörkt utomhus och nu längtar jag efter ljuset. Den här veckan har upplevts väldigt grå och mörk.

Eftersom jag varit så här trött den här första jobbveckan så behöver vi städa i helgen då jag/vi inte gjort något i veckan. Tvättmaskinen behöver också jobba lite i helgen.

Ikväll har vi inget inplanerat så Mats skulle köpa blåmusslor och räkor till fredagsmyset. Skaldjur brukar vi ofta äta när det är fredag. Det har blivit som en tradition. Jag får se om Mats köper varsitt ostron också till kvällen.

Vad händer för dig idag?

Nu ska jag bara ta det lugnt tills det är dags för att åka till jobbet. Jag önskar dig en fin fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer