Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 14 januari 2023

Efter en vecka med regn och en grå himmel så vaknade jag upp till en ljusare morgon än på länge.

På lördagar har vi som rutin att springa och bada på morgonen tillsammans med Mats syster Marie och lite vänner som brukar hänga på. Tänk att jag och Marie har sprungit och badat i stort sett varje lördag sedan sommaren 2019. Idag var vi fem stycken som sprang och fyra som badade. Jag sprang inte riktigt två varv då jag kände av att det pulserade i munnen där skruven hade satts in och upplevde att jag fick blodsmak i munnen så jag vågade inte springa mer. Det var en helt ljuvlig morgon, solen visade sig och det var 5 grader i luften och 3,8 grader i vattnet.

Idag ville jag ligga i lite längre så jag simmade runt en liten stund. Det är helt underbart sedan när en kommer upp och värmen sprider sig i kroppen. Sedan drack vi varm blåbärssoppa innan vi åkte hem.

Väl hemma blev det frukost och vila för klockan 12 var vi bortbjudna på 16-årskalas. Vår guddotter fyllde år så henne ville vi såklart fira. Hon bjöd på pizza och semifreddo och det var gott och mysigt. Sedan uppträdde Molly och hennes bror för oss gäster. Molly har en fantastisk sångröst och Elliot brodern spelar jättebra gitarr. Hela familjen är en musikfamilj.

På vägen hem från kalaset skjutsade vi in Elliot till stan för han skulle på ett gig. Vi passade också på att handla lite på maxi. Det blev en linsgryta ikväll till middag. Vi snodde ihop en på gröna linser, morötter, lök och paprika. Det blev väldigt gott och vi klickade i lite av Mats citronaioli på tallrikarna och det gjorde så att rätten blev ännu godare.

Såg ni tjejernas jvm-match mot USA? Den var jättespännande och så duktiga de var, riktigt roligt att se. Nu blir det handboll på tv, Sverige mot Kap Verde och jag tror att Sverige vinner.

Hur har ni haft det i dag?

Inget regn på hela dagen och fortfarande runt fem grader ikväll.

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig kväll.

4 kommentarer